Επιδείξεις tennis από μαθητές
Αθλητισμός

Επιδείξεις tennis από μαθητές

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 παιδιών ηλικίας 4 έως 16 ετών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες επίδειξης στις κατηγορίες mini tennis & tennis του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στη διάρκεια των οποίων παρουσίασαν την πρόοδό τους στο άθλημα της αντισφαίρισης.

Με την ολοκλήρωση των επιδείξεων που πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Αμαρουσίου σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας ο οποίος απονέμοντας τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές μετέφερε εκ μέρους του δημάρχου Γιώργου Πατούλη συγχαρητήριο μήνυμα προς τους αθλητές για τις προσπάθειές τους προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους στο άθλημα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

Παράλληλα, ο κ. Ν. Πέππας συνεχάρη την προπονήτριά στις κατηγορίες mini tennis και tennis του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Βιβή Ιωάννου, για το πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών που έλαβαν μέρος στις επιδείξεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet