“Ο Δήμος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε…”
Πολιτική

“Ο Δήμος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε…”

Η δημοτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τη Μαρία Γώγου, τοποθετείται στην ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Μανόλη Πάγκαλου μέσω του δελτίου Τύπου που ακολουθεί:

Μετά τα όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανόλης Πάγκαλος στην προεκλογική του συγκέντρωση θα θέλαμε να κάνουμε μια πρώτη παρατήρηση.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε σαφή άποψη για τα δημόσια τουλάχιστον πρόσωπα. Δυστυχώς, παρατηρήσαμε στη ομιλία του κ. Πάγκαλου το φαινόμενο μιας ισοπεδωτικής απαξίωσης του συνόλου των εμπλεκομένων, μέχρι σήμερα, στα κοινά του Δήμου μας, σε όλα τα επίπεδα. Έγινε, πλέον ορατό, από την ομιλία, ότι δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη ριζοσπαστική ανατροπή του κομματικού εναγκαλισμού της παράταξής του και της χειραγώγησης των μελών της.

Αντίθετα, στελέχη της δικής μας παράταξης, αναγνωρίζοντας τις σημερινές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες και λαμβάνοντας τα μηνύματα της τοπικής κοινωνίας, λειτούργησαν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και κατάφεραν να απεμπλακούν από τέτοιου είδους παρωχημένες καταστάσεις.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Πάγκαλο ότι σε προσωπικό επίπεδο στελέχη του συνδυασμού του έχουν σπεύσει να καταθέσουν εγγράφως, σε ανυποψίαστο χρόνο, την όποια θετική τους άποψη για κάποια από τα πρόσωπα που εκείνος συλλήβδην κατήγγειλε.

Υ.Γ. Μπορεί ο κ. Πάγκαλος να μας ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί όταν λέει «… θα επιδιώξουμε… διαπραγμάτευση με τον μελετητή και κατασκευαστή…» για την ανάπλαση του Ο.Τ.9 στη Λυκόβρυση; Θα κηρύξει έκπτωτο τον εργολάβο και θα κάνει εξ αρχής νέα μελέτη και προκήρυξη κατασκευής; Γιατί θα έπρεπε να γνωρίζει ή να ενημερωθεί αν δεν γνώριζε από τον Δήμαρχο κ. Δ. Φωκιανό, ότι το έργο έχει ήδη ανατεθεί και ο εργολάβος είναι στη φάση εγκατάστασης. Και ότι κάθε προσπάθεια αλλαγής της μελέτης δεν είναι εφικτή και αν επιχειρηθεί καθιστά την υλοποίηση του έργου αδύνατη.

Τελικά ο κ. Πάγκαλος και η παράταξή του θέλουν ή δεν θέλουν την υλοποίηση του έργου αυτού;

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet