1η Εβδομάδα Παιδικού Θεάτρου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

1η Εβδομάδα Παιδικού Θεάτρου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική πρωτοβουλία διοργανώνουν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ) και η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη. Πρόκειται για την 1η Εβδομάδα Παιδικού Θεάτρου, η οποία φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, και περιλαμβάνει τη δωρεάν παρουσίαση τεσσάρων θεατρικών παραστάσεων για παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου, από τις θεατρικές ομάδες «Μικρός Νότος» και «ΦΟΥΚ».

Αφίσα 1η Εβδομάδα Παιδικού ΘεάτρουΑφίσα παράστασης 21 Φεβρουαρίου 2016Ήδη, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τρεις πρώτες παραστάσεις (Δευτέρα 1, Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016) και τώρα έρχεται η… αυλαία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, στις 18:00, με την παράσταση «Ο Κουκουμπλής», από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος», η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοργανωτές καλούν όλους μας να φέρουμε τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, υπνόσακους, σκηνές, μπιμπερό, βρεφικό γάλα, φάρμακα ευρείας χρήσης, μπουφάν, αδιάβροχα, ομπρέλες, πετσέτες, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 (6:00 μ.μ.)

«Ο Κουκουμπλής»

«Ο Κουκουμπλής», από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος»

Η νέα παράσταση της ομάδας «Μικρός Νότος» με τίτλο «Ο Κουκουμπλής» μαζί με τα παραμύθια «Το πιο γλυκό ψωμί» και «Η Βασιλοπούλα και το άλας» ξετυλίγουν μια παράσταση λιτή, άμεση, συγκινητική και πολύ διασκεδαστική. Ζωντανή μουσική με παραδοσιακά όργανα και τραγούδια, μάσκες, παντομίμα και διαδραστικά παιχνίδια φέρνουν στο σήμερα αξίες διαχρονικές & πολύτιμες από την παράδοση.

Πληροφορίες: http://www.mikrosnotos.blogspot.gr/p/blog-page_98.html

Οι προηγούμενες παραστάσεις

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

"Η Μυλωνού"

«Η Μυλωνού», από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος»

https://www.facebook.com/970456549672567/videos/1065272756857612/

Πληροφορίες: http://www.mikrosnotos.blogspot.gr/p/blog-page.html

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

«Αισώπου Κόμιξ»

«Αισώπου Κόμιξ», από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος»

Η παράσταση συνεχίζεται για 3η χρονιά, προσφέροντας ζωντανή μουσική, κέφι και πολύ παιχνίδι! Παιχνίδια στον κόσμο των ζώων και της φύσης, με αφορμή τα γλυκά παραμύθια του Αισώπου. Τα παιδιά θα αναγνωρίσουν τις αλληγορίες και τις αλήθειες τους και θα γελάσουν με την ψυχή τους, ακολουθώντας τα ζώα των μύθων στις πιο σύγχρονες, όμως γνήσιες και ειλικρινείς, μεταμορφώσεις τους.

 Πληροφορίες: http://www.mikrosnotos.blogspot.gr/p/blog-page_7.html

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Μύθοι, μύθοι και στοιχεία… μπλέξανε σε μια ιστορία» - 2

«Μύθοι, μύθοι και στοιχεία… μπλέξανε σε μια ιστορία», από τη θεατρική ομάδα «ΦΟΥΚ»

Πληροφορίες: http://www.in.gr/entertainment/kid/suggestions/article/?aid=1500041568

Οι ιδρυτές των δύο θεατρικών ομάδων Χρύσα Διαμαντοπούλου («Μικρός Νότος») και Γιούλη Κρέτση («ΦΟΥΚ») εκπροσωπούν επάξια το δημιουργικό και ανθρώπινο καλλιτεχνικό κεφάλαιο που κατοικεί στον Δήμο, σε Λυκόβρυση και Πεύκη, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας, μέσα από τις εκδηλώσεις, νέες και νέους πολίτες.

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet