Ένωση Δημάρχων Αττικής: Βαθιά λύπη για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία
Φωτογραφία: Γ. Πατούλης f/b
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ένωση Δημάρχων Αττικής: Βαθιά λύπη για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής εκφράζει τη βαθύτατη λύπη όλων των μελών της για τα θύματα και τις τραγικές καταστροφές, που προξένησε ο θανατηφόρος σεισμός στην Τουρκία και στη Συρία.

Όπως αναφέρει, όλοι οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Δήμων Περιφέρειας Αττικής, αποστέλλουν τις συλλυπητήριες ευχές τους στους συγγενείς των θανόντων και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και στους πολίτες για τις σοβαρότατες ζημιές που έχουν υποστεί από αυτό τον σεισμό.

Η Ένωσή Δημάρχων Αττικής επισημαίνει ότι θα πράξει το κατά δύναμη για τη στήριξη και υποστήριξη, τόσο των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των χωρών αυτών, οι Περιφέρειες των οποίων υπέστησαν τις καταστροφές, όσο και των πολιτών – κατοίκων των περιοχών αυτών.

«Αισθανόμαστε όλοι τον βαθύτατο ανθρώπινο πόνο των συνανθρώπων μας, ο οποίος δεν έχει σύνορα ούτε διακρίσεις πάσης φύσεως, ιδιαίτερα σε τέτοιες στιγμές.

Προτρέπουμε τα μέλη μας να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΠΕΔΑ και την Περιφέρεια Αττικής για συλλογή και αποστολή ανθρωπιστικού υλικού στις πληγείσες περιοχές» αναφέρει η Ένωση Δημάρχων Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet