Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Γαλατσίου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 η εορταστική εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Γαλατσίου, που για μια ακόμη χρονιά φόρεσε τα… «καλά» του.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια το χριστουγεννιάτικο δένδρο στολίστηκε φέτος στην πλατεία Μανδηλαρά, επί της Λεωφόρου Βεΐκου και όχι επί του μικρού αλσυλλίου στη συμβολή της Βεΐκου με τη Γαλατσίου, όπως γινόταν κάθε έτος.

Η επιλογή της νέας θέσης αποδείχτηκε σωστή, καθώς από νωρίς ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν είχαν την δυνατότητα, με άνεση και με ασφάλεια, να συμμετέχουν στις παράλληλες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος. Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξαν χριστουγεννιάτικα παιδικά δρώμενα με τους μικρούς μας φίλους να επιδίδονται σε μπαλονοκατασκευές και εργαστήρια μαγειρικής, ενώ στη συνέχεια ο μάγος έκλεψε τις εντυπώσεις με τα κόλπα του.

Μέσα σε κλίμα γιορτινό, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο». Η οικοδεσπότης της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Μαργαρίτα Μανδηλαρά, μαζί με τις ευχές της τόνισε πως κάθε μέρα, από 7/12 έως 6/1 έχουν προγραμματιστεί πλήθος εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Χειμερινού Φεστιβάλ, για μικρούς και μεγάλους και όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση της φωταγώγησης του δέντρου έκλεισε μελωδικά με το jazz μουσικό συγκρότημα «Douce Men Quarter» σκορπίζοντας κέφι και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το πρόγραμμα του Χειμερινού Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου www.galatsi.gov.gr ή τη σελίδα του στο facebook: Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet