1ο εθελοντικό πότισμα 2014 στο Πεντελικό
Αυτοδιοίκηση

1ο εθελοντικό πότισμα 2014 στο Πεντελικό

Το 1ο εθελοντικό πότισμα στις αναδασωμένες κατά το χειμώνα περιοχές του Πεντελικού θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

1ο εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό, από τον ΣΠΑΠΟι εθελοντές του ΣΠΑΠ από τις 9 το πρωί της Κυριακής δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στον χώρο δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για το πότισμα των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στη Θέση Καραούλι και στην Πηγή Καρακαντά.

Σημείο συνάντησης: Θέση Καραούλι λίγο πριν την Πηγή Καρακαντά (διαδρομή Π. Πεντέλης προς Ν. Μάκρη).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου, η συμμετοχή όλων να είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. «Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνουμε με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών».

Για την εξυπηρέτηση των εθελοντών, από το δημαρχείο Αμαρουσίου (Βας. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι) θα αναχωρήσουν την Κυριακή στις 8:30 π.μ. λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα τους μεταφέρουν στο σημείο του ποτίσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038291 – 292 – 327 και το Σαββατοκύριακο στο 213 2038000.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet