3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Με παραστάσεις Καραγκιόζη από διαφορετικούς δημιουργούς έρχεται για 3η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2018 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Το φεστιβαλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκι΄’ων στον Δήμ Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

«Η αρπαγή της Βεζυροπούλας» – Τάσος Γεωργίου

Ο λήσταρχος Σουλεϊμάν, απειλεί τον άρχοντα του τόπου, τον πασά, ότι θα κλέψει την κόρη του μέσα από το σαράι. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει χρέη σωματοφύλακα για να προστατεύσει τη βεζυροπούλα από τον λήσταρχο. Θα τα καταφέρει όμως να σώσει την κόρη του πασά και να πάρει τα λεφτά; Η συνέχεια στον μπερντέ…

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

«Ο θρίαμβος του Καραγκιόζη» – Γιάννης Νταγιάκος

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

«Η Οδύσσεια του Καραγκιόζη» – Αλέξανδρος Μελισσινός

Ο Καραγκιόζης βρίσκεται στην ομηρική Ιθάκη, εκεί οι μνηστήρες διεκδικούν την Πηνελόπη, τότε θα πάρει τη γενναία απόφαση να φύγει σε μυστική αποστολή διάσωσης και να βρει τον Οδυσσέα και να τον βοηθήσει να γυρίσει πίσω στην πατρίδα.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) και οι παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο, ξεκινούν στις 8 το βράδυ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet