Η υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Πεύκης

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023 του ΚΑΠΗ Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ για τη νέα χρονιά και τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτη Μπόλλα, και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για το έργο τους στις δομές προστασίας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

«Τιμώντας τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, στη Λυκόβρυση χθες, στην Πεύκη σήμερα, είμαστε κοντά τους στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023. Ευχή μας είναι να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι, δημιουργικοί, γεμάτοι ζωή. Τους ευχαριστούμε για τη συμβολή τους στη διατήρηση της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Την επόμενη μέρα ως νέα διοίκηση στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας θα είναι μια αφετηρία για θετική δράση, καθώς θέτουμε στις προτεραιότητές μας την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών που στεγάζουν τις δομές προστασίας στον Δήμο μας αλλά και την αξιοποίηση προγραμμάτων για την ένταξη νέων υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των μελών του» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet