Ο Βασίλης Ξυπολυτάς δίνει τον λόγο στους πολίτες σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς δίνει τον λόγο στους πολίτες σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς καλεί τους κατοίκους της Κηφισιάς-Εκάλης-Ν. Ερυθραίας να συμβάλουν άμεσα στη διαμόρφωση του προγράμματός του. «Αυτή η πρωτοβουλία, η πρώτη στην ιστορία οποιουδήποτε δήμου στην Ελλάδα, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του νέου υποψήφιου δήμαρχου στην άμεση δημοκρατία και την ψηφιακή συμμετοχή, αλλά και της πίστης του στη δύναμη της συλλογικότητας για την αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Κηφισιάς» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του συνδυασμού ΝΑΙ για τον Δήμο μας.

Ειδικότερα, τις επόμενες ημέρες θα δημιουργηθεί ειδικό τηλεφωνικό κέντρο μέσω του οποίου οι πολίτες θα καλούνται να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης τους. Οι κάτοικοι της Κηφισιάς θα κληθούν να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να δηλώσουν την προθυμία τους να συνεισφέρουν στη σύνταξη του προγράμματος.

Αμέσως μετά, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα SMS ή email που θα περιέχει έναν σύνδεσμο για τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου. Το ίδιο ερωτηματολόγιο θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω μιας Google form, που θα είναι προσβάσιμη μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Β. Ξυπολυτά.

Το ερωτηματολόγιο θα ζητά από τους κατοίκους να μοιραστούν τις σκέψεις τους για ποικίλα θέματα, όπως έργα δημοτικών και κρατικών υποδομών, προτάσεις για την αναβάθμιση των εμπορικών κέντρων της Κηφισιάς ή της Νέας Ερυθραίας, καθώς και τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Θα ζητήσει επίσης τη συμβολή τους για την τρέχουσα κατεύθυνση του Δήμου. 

Το σύνολο των δεκάδων χιλιάδων πληροφοριών που θα συλλεχθούν, μέσω ειδικού λογισμικού που έχει δημιουργήσει, θα φιλτραριστούν ανά δρόμο και γειτονιά και με βάση αυτά θα δημιουργηθεί το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας του Δήμου. Αλλά και επίσης θα χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακή δεξαμενή των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν σε κάθε σημείο της πολης από τη νεα δημοτική Αρχή.

«Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στην ενδυνάμωση των πολιτών της Κηφισιάς-Εκάλης-Ν. Ερυθραίας, οι οποίοι θέλουν να έχουν άμεσο λόγο για το μέλλον της πόλης τους, καθώς και στη διασφάλιση πως η φωνή των πολιτών ακούγεται και  αντιμετωπίζονται οι ανησυχίες τους» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Στόχος του Β. Ξυπολυτά είναι να αποτελέσει έναν υποψήφιο δήμαρχο που κάνει τη διαφορά, εισάγοντας μια καινοτόμο προσέγγιση στη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποδεικνύει εμπράκτως πως αυτή η δέσμευση βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://naikifissia.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet