Παρουσίαση του υποψήφιου δήμαρχου Αμαρουσίου Κ. Δράκου από την ΚΟΑ του ΚΚΕ
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Παρουσίαση του υποψήφιου δήμαρχου Αμαρουσίου Κ. Δράκου από την ΚΟΑ του ΚΚΕ

Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στο καφενείο «Η Κασταλία», παρουσία πλήθους κόσμου και ιδιαίτερα νεολαίας, η Κομματική Οργάνωση Αμαρουσίου του ΚΚΕ παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Κώστα Δράκο (πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας λογιστών).

Στη ομιλία του ο Κώστας Δράκος αναφέρθηκε στο ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό που έφερε η άνοδος του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και η ανάδειξή του σε τρίτο κόμμα στην Αττική, αλλά και στην άνοδό του στο Μαρούσι κατά περίπου 50%.

Ο Κώστας Δράκος αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι το ΚΚΕ ήταν και είναι μπροστά σε όλους τους αγώνες του λαού το διάστημα που προηγήθηκε και πως τα Κόμματα αλλά και τις δημοτικές παρατάξεις, πρέπει να τις διαχωρίζουμε με το ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετούν, του εργαζόμενου λαού ή του κεφαλαίου.

Τόνισε επίσης πως η Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται πανελλαδικά από το ΚΚΕ, έδωσε ενιαία τη μάχη σε όλη την Ελλάδα, δίπλα σε κάθε φωνή διεκδίκησης, στη λογική «ή τα κέρδη τους ή η ζωή μας».

Για το Μαρούσι ανέφερε πως «είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους με υπερτοπικό ενδιαφέρον, αφού συγκεντρώνει πολλές εταιρίες και εργαζόμενους. Η διοίκηση Αμπατζόγλου, ακολούθησε τις ίδιες αντιλαϊκές ράγες με τους προκατόχους της με χαρακτηριστικά παραδείγματα, τη μετεγκατάσταση του καζίνο στο κτήμα Δηλαβέρη, τη σύμπραξή της στη νομιμοποίηση του Mall, τη συμπόρευσή της με τα τεκτενόμενα σε βάρος του Δάσους Συγγρού (αλλαγή χρήσης γης κ.λπ.), την ανοχή της στον μεθοδευμένο προς πώληση τεμαχισμό του ΟΑΚΑ».

Κλείνοντας ο Κώστας Δράκος επισήμανε πως «ανοίγουμε την αγκαλιά μας και δίνουμε το χέρι σε όσους διεκδικούν καλύτερη ζωή και τους καλούμε να συμπορευτούμε. Παρά τις διαφωνίες και τις επιφυλάξεις τους να κάνουν το βήμα να δυναμώσουν τη φωνή του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κάθε Δήμο και στο Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet