Το πολιτικό γραφείο της στην Πεύκη εγκαινίασε η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Το πολιτικό γραφείο της στην Πεύκη εγκαινίασε η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη

Το πολιτικό γραφείο της στην Πεύκη, παρουσία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, φίλων και συνεργατών του συνδυασμού, εγκαινίασε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Τα εγκαίνια συνδυάστηκαν με κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα με ανταλλαγή ευχών μεταξύ της υποψήφιας Δημάρχου Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της, για υγεία, και έναν εκλογικό αγώνα σε πνεύμα ομόνοιας και ενότητας.

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, με την ευκαιρία των εγκαινίων του πολιτικού γραφείου και την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, δήλωσε: «Με την ευλογία των Αγίων Πατέρων της ενορίας μας εγκαινιάσαμε το πολιτικό μας γραφείο και κόψαμε τη βασιλόπιτάς μας για το νέο έτος. Σε κλίμα εγκαρδιότητας ανταλλάξαμε ευχές για το Νέο έτος για υγεία, και καλή επιτυχία στον αγώνα μας. Ενωμένοι θα εργαστούμε για να διεκδικήσουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και να δημιουργήσουμε έναν Δήμο αντάξιο για εμάς και τα παιδιά μας».

Μαρίνα Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet