Το «Αλλάζουμε» συνεχίζει τις εξορμήσεις σε κάθε γωνιά της Αγ. Παρασκευής για τον Αθλητισμό
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Το «Αλλάζουμε» συνεχίζει τις εξορμήσεις σε κάθε γωνιά της Αγ. Παρασκευής για τον Αθλητισμό

Συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα η δράση για τον Αθλητισμό της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε», η οποία ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και περιλαμβάνει τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων από κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το τι είδος αθλητισμού θέλουν στην πόλη που ζουν.

Έτσι, τη Δευτέρα 14 Μαΐου τα μέλη της Ομάδας βρέθηκαν στο 2ο Δημοτικό και 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Άη Γιάννης), την Τετάρτη 16 Μαΐου επισκέφθηκαν 7ο Δημοτικό (Παράδεισος) και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Κοντόπευκο) και την Παρασκευή 18 Μαΐου έδωσαν το «παρών» στο 3ο Δημοτικό (Τσακός) και 4ο Λύκειο (Τσακός).

Μέχρι σήμερα έχουν συμπληρωθεί από τους πολίτες 227 ερωτηματολόγια, στα οποία καταγράφονται πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις από τους μικρούς και μεγάλους του Δήμου.

Η δράση συνεχίζεται….

Σήμερα, Σάββατο 19/5, εθελοντές της ομάδας ενεργών πολιτών «Αλλάζουμε» θα βρίσκονται στο κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου και τα καφέ στην πλατεία Άη Γιάννη, ενώ την Κυριακή 20/5 θα επισκεφθούν τις Ακαδημίες Συλλόγων στο Αθλητικό Κέντρο Νότου και τα καφέ στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται θα αξιολογηθούν στα 4 θεματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 10:30 π.μ., στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής και θα παρουσιαστούν στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 19:30, στο 3ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Αλλάζουμε στο allazoume.gr, στο Facebook, στο instagram και στο YouTube

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet