Δεσμεύτηκε ενάντια στις κεραίες ο Γ. Καραμέρος
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Δεσμεύτηκε ενάντια στις κεραίες ο Γ. Καραμέρος

Τον αντιπεριφερειάρχη  Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργο Καράμερο συνάντησε η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής στο γραφείο του στη Λεωφόρο Μεσογείων, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κ. Καράμερος ενημερώθηκε για το θέμα της εγκατάστασης παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα από τα σχολεία του Κοντόπευκου και άκουσε με ενδιαφέρον τις καταγγελίες και τους προβληματισμούς της Επιτροπής.

Η Επιτροπή πρότεινε και, σύμφωνα με ανακοίνωσή της ο κ. Καράμερος δεσμεύτηκε ότι «καμία γνωμοδότηση της Περιφέρειας δεν θα είναι στο εξής θετική για κεραία κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον Βόρειο Τομέα Αττικής αρμοδιότητας του και επίσης δέχτηκε να συναντηθεί ο ίδιος μαζί με την περιφερειάρχη κ. Δούρου, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων για το συγκεκριμένο θέμα».

Την Επιτροπή Κοντόπευκου εκπροσώπησαν ο κ.  Λ. Ριτζάκης από τον Σύλλογο Κοντόπευκου, ο πρ. διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου κ. Π. Τσώνης, ο κ. Άρης Σαμπάνης και ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet