Καθαριότητα και φύτευση λουλουδιών στο Αθλ. Κέντρο στα Πευκάκια Αγ. Παρασκευής στις 6/6
Κοινωνία

Καθαριότητα και φύτευση λουλουδιών στο Αθλ. Κέντρο στα Πευκάκια Αγ. Παρασκευής στις 6/6

Μια κεφάτη παρέα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, καθάρισε και φύτεψε όμορφα λουλούδια, την Κυριακή 6/6, στο προς κατασκευή Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Νίκης των Πολιτών και με την καθοριστική συμβολή μελών του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων, αλλά και φίλων, γέμισαν πολλές σακούλες με πούσια, κουκουνάρια και ξύλα και παράλληλα φύτεψαν λουλούδια.

«Ευχαριστούμε τον πάτερ Σταύρο, τον Θάνο, τη Σοφία, την Γιούλη, τον Μάριο, τη Μυρσίνη, τον Παναγιώτη, τον Χρήστο, την Μπέττυ, τον Νίκο, τον Γιώργο, την Ελίνα, την Έλενα, τον Γιάννη, τον Ιάκωβο, τον Μένιο, τη Τίνα, τον Κώστα, τον Δημήτρη, τον μικρό Στέλιο, με την αδελφή του και την μαμά τους, τη Σάντρα, τον Σπύρο, τη Μαρία και άλλες/ους που μας διαφεύγουν τα ονόματα τους. Κάποια λουλούδια τα αφήσαμε για φύτευση στα δραστήρια παιδιά του Συλλόγου Κατοίκων! Θα ξαναβρεθούμε σύντομα», σημειώνουν τα μέλη του συνδυασμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet