Ανεξαρτητοποίηση Σωτ. Ησαΐα – Την επόμενη φορά θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος
Πολιτική

Ανεξαρτητοποίηση Σωτ. Ησαΐα – Την επόμενη φορά θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Ησαΐα, με αφορμή τις δημαιρεσίες της 5ης Μαρτίου 2017 στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, είχαμε γράψει:

«Την ολοκλήρωση της θητείας του ως δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής, με τη λήξη της παρούσας δημοτικής θητείας, το 2019, προανήγγειλε ο κ. Σωτήρης Ησαΐας κατά τις δημαιρεσίες της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, στον Δήμο.

»Ωστόσο, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ο οποίος έχει εδώ και καιρό διαχωρίσει τη θέση του -τουλάχιστον στην πράξη- από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας) στην προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωσή του δεν “αποχαιρετά” το τοπικό πολιτικό σκηνικό. Αντιθέτως, διευκρινίζει ότι ανανεώνει τον “μόνιμο αγώνα μας για ακόμη πιο δύσκολες αποστολές για την πατρίδα και για την πόλη της Αγίας Παρασκευή”.

»Κι αν στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι γνωστή η δραστηριότητα του κ. Σωτ. Ησαΐα ως πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε τοπικό επίπεδο, η μόνη υποψηφιότητα που απομένει -μετά από αυτή του δημοτικού συμβούλου- δεν είναι άλλη από εκείνη του δημάρχου…».

Σήμερα, ο κ. Σωτ. Ησαΐας, με την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του, επιβεβαιώνει πλήρως τις εκτιμήσεις του «Ε», αφού -εκτός από την επισημοποίηση του «διαζυγίου» με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, δηλώνει ρητώς ότι δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα ως απλός δημοτικός σύμβουλος…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ανεξάρτητου, πλέον, δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής:

Τα τελευταία δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τα τέλη Ιανουαρίου του 2015, αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές, εκτελώ τα καθήκοντα μου ως αυτόνομος δημοτικός σύμβουλος.

Επισήμως, από σήμερα θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

H πολιτική μου διαδρομή στη Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε με την εμπιστοσύνη των δημοτών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και την εκλογή μου στις δημοτικές εκλογές του 2010, συνεχίστηκε με την επανεκλογή μου στις δημοτικές εκλογές του 2014 και ολοκληρώνεται μέχρι το 2019.

Οι προεκλογικές μου δεσμεύσεις τηρήθηκαν στο ακέραιο, όπως η ψήφιση της εισήγησής μου για ορισμό ελέγχου ορκωτών ελεγκτών λογιστών, η διάθεση των χρηματικών εσόδων από τη συμμετοχή μου τα έτη 2011 έως και 2013 των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προς όφελος των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Εκτιμώ ότι η συμβολή των τοποθετήσεών μου στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η ενεργός συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και ως πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων του Δήμου Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια, εκπληρώνουν στο πλαίσιο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της πολιτικής μου δράσης, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την ηθική μου υποχρέωση ως πολίτης.

Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα θέσω ξανά υποψηφιότητα ως απλός δημοτικός σύμβουλος.

Μέσα από τη καρδιά μου, ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου για την αμέριστη στήριξη και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια.

Τους διαβεβαιώνω ότι συνεχίζω δυναμικά τους πολιτικούς μου αγώνες για την Πατρίδα, την ενεργό συμμετοχή μου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση των συνανθρώπων μου και την αδιάκοπη υπεράσπιση των υποθηκευμένων νεότερων γενεών, για μια καλύτερη κοινωνία, με αξιοσύνη και επιστημοσύνη με ευοίωνο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet