Β. Ζορμπάς: «Σας χρειάζομαι δίπλα μου»
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: «Σας χρειάζομαι δίπλα μου»

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Ζορμπάς, επικεφαλής της παράταξης ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ απευθύνεται στους πολίτες του Δήμου, σχετικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως φαίνεται στο ακόλουθο μήνυμά του.

Μήνυμα δημάρχου προς τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής

 Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Ενόψει των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών, αισθάνθηκα την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς, τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Προβληματίστηκα αρκετά για το μήνυμά μου προς κάθε έναν σας, λίγες ημέρες πριν βρεθείτε στις κάλπες.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας « Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με τίτλο «Τους πιο ικανούς μάνατζερ» (Κυριακή 11/5/2014), με εκφράζει απόλυτα και σας το παραθέτω αυτούσιο:

«Σε μία εβδομάδα θα κληθούμε να ψηφίσουμε τους επόμενους δημάρχους και περιφερειάρχες. Η εποχή που κάναμε τις επιλογές μας γι΄ αυτές τις κρίσιμες θέσεις με βάση κομματικά κριτήρια πέρασαν ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες θέλουν τώρα να δουν ποιος είναι ο καλύτερος μάνατζερ για την πόλη τους ή την περιφέρειά τους. Έχουμε, άλλωστε, διαπιστώσει πρόσφατα πως ανίκανοι πολιτικοί βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης, καλυπτόμενοι πίσω από ψευτοεπαναστατικούς λαϊκισμούς και την ασύστολη εξυπηρέτηση πελατειακών συμφερόντων.

Η εποχή μας απαιτεί ανθρώπους με εμπειρίες ζωής και αγοράς μακριά από κομματικές παρωπίδες και ιδεοληψίες.

Δική μας υποχρέωση είναι να επιλέξουμε τους πιο πρακτικούς, ικανούς μάνατζερ και όχι τους σταρ του επικοινωνιακού στερεώματος και τα παιδιά των κομματικών σωλήνων».

Σας χρειάζομαι δίπλα μου.

Αυτή την Κυριακή δώστε μου με την ψήφο σας τη δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στημ πόλη μας.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ζορμπάς
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet