Γ. Οικονόμου: Προπαγάνδα  εν μέσω κρίσης – Το σύνδρομο της αυτοπροβολής του Β. Ζορμπά
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Προπαγάνδα εν μέσω κρίσης – Το σύνδρομο της αυτοπροβολής του Β. Ζορμπά

Για «προπαγάνδα εν μέσω κρίσης» κατηγορεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή».

Όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου, ο δήμαρχος «διαστρεβλώνει την πραγματικότητα», μέσα από «δημοσιεύματα αυτοπροβολής και αυτοαποθέωσης».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου αναφέρει:

«Είναι πραγματικά εξωφρενικό, εν μέσω κρίσης και περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, με την αγωνία στο κατακόρυφο, να έχουμε από τη δημοτική αρχή δημοσιεύματα αυτοπροβολής, αυτοαποθέωσης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

»Απλές συμβατικές υποχρεώσεις αναδόχων έργων, που παρέλαβε από την  απελθούσα δημοτική αρχή, μέσω της προπαγάνδας των γνωστών μέσων, παρουσιάζονται ως “αναβρασμός της Τεχνικής Υπηρεσίας” και αναπαράγονται αυτάρεσκα από τους  ίδιους, στραπατσάροντας την ελληνική γλώσσα και προσβάλλοντας προκλητικά τη νοημοσύνη  μας. Είναι το γνωστό σύνδρομο της αυτοπροβολής που χαρακτηρίζει τους ανεπαρκείς.

»Χρηματοδοτήσεις από το Πράσινο Ταμείο, που εντάσσει διαχρονικά πολλά προγράμματα σε όλους τους δήμους της επικράτειας, προβάλλονται ως μεγάλα προσωπικά και αποκλειστικά επιτεύγματα. 

»Αδικούν και την ίδια την Τεχνική Υπηρεσία και τα στελέχη της, οι ίδιοι άνθρωποι που τους απαξίωναν μέχρι χθες και ακύρωναν καταχρηστικά τις  μελέτες τους, φορτώνοντας παράλληλα τον προϋπολογισμό του Δήμου με στρατιές συμβούλων και συμβουλευτικών υπηρεσιών για να χειραγωγούν τα θέματα.

»Ο δήμαρχος  των απευθείας  αναθέσεων, ουραγός των εξελίξεων και της  τεχνολογίας, ας επικεντρωθεί αυτή την κρίσιμη περίοδο στην προστασία της πόλης μας και στην ουσιαστική θωράκιση των υπαλλήλων της Καθαριότητας, που είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, με απαξιωμένα μέσα και ακατάλληλες υποδομές.

«Ελπίζουμε πολύ σύντομα, όταν ξεπεράσουμε την πανδημία και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, να έχει την ευκαιρία να προβάλλει το έργο του, δεχόμενος τον αντίλογο, αλλά και να απολογηθεί για όλα αυτά που έχουμε  καταγγείλει χωρίς να παίρνουμε απαντήσεις και για όλα αυτά που  συνεχίζει να φορτώνει στις πλάτες των δημοτών.

»Οι δημότες έχουν και μνήμη και κρίση, για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet