Φυσάει Κόντρα: Αγία Παρασκευή η πόλη του δημάρχου;
Πολιτική

Φυσάει Κόντρα: Αγία Παρασκευή η πόλη του δημάρχου;

Στη χθεσινή (7/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, που μεταξύ άλλων συζήτησε το τεχνικό πρόγραμμα για το 2023, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παρέμβαση Φυσάει Κόντρα, τονίζοντας:

«Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ζορμπάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του που το φτωχό του τεχνικό πρόγραμμα καταψηφίστηκε από όλη την αντιπολίτευση και διασώθηκε χάρη στον αντισυνταγματικό νόμο Θεοδωρικάκου. Ένα τεχνικό πρόγραμμα όχι απλά φτωχό, αλλά κατώτερο των αναγκών της πόλης και χλιαρό σε όραμα, σε προτάσεις για επίκαιρα ζητήματα όπως η ακρίβεια και το στεγαστικό.

Για ακόμα μια χρονιά βέβαια η δημοτική αρχή έκανε τσιμουδιά για την παραμικρή διεκδίκηση χρηματοδότησης από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Ο Ζορμπάς, όπως μας έχει συνηθίσει 3,5 χρόνια τώρα, επιτέθηκε στους πάντες. “Οι φορείς αδιαφόρησαν για τη δημόσια διαβούλευση” μας είπε “Δε θα αφήσουμε τα παιδιά μας στα χέρια των συνδικαλισταράδων” ανέφερε με στόμφο, επιτιθεμενος στο Σύλλογο διδασκόντων “ο Περικλής” για ψήφισμα που θα τεθεί την επόμενη Τετάρτη, “Δε μου αρέσουν τα μαύρα λεφτά και η φοροδιαφυγή” τόλμησε να εκστομίσει για τη συναυλία ενίσχυσης του δικαστικού αγώνα για το Μακρή από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, που αποτέλεσε όαση πολιτισμού στο Δήμο μας. ” Όλο τα ίδια ρωτάτε για να δημιουργείτε εντυπώσεις” επαναλάμβανε για τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης.

Μας κρίνει ως αντιπολίτευση και δεν περνάμε τη βάση κατά τον δήμαρχο. “Σας καταλαβαίνω, ανησυχείτε και δεν κοιμάστε το βράδυ που κάνουμε έργα” μας λέει για το κολυμβητήριο, υπονοώντας ότι δε θέλουμε στην πόλη έργα.

Ο δήμαρχος φαίνεται κάνει ηρωική έξοδο όσο πάμε προς τις εκλογές. Όμως αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να επιτίθεται και να προσβάλλει συλλογικούς φορείς κι ανθρώπους, γονείς, δασκάλους, δημοτικούς συμβούλους, που αγωνίζονται για την πόλη και την κοινωνία. Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν και θα απαλλαγούμε από τη διοίκηση Ζορμπά.

Ως Φυσάει Κόντρα καταγγέλλουμε σε κάθε τόνο τη στοχοποίηση του Συλλόγου δασκάλων “Ο Περικλής” και της Ένωσης Γονέων. Είμαστε στο πλάι τους και απέναντι σε αυτή τη διοίκηση που απεχθάνεται καθετί συλλογικό, καθετι που διεκδικεί, με τρόπο χοντρό κομμένο, προσβλητικό και αποκαλυπτικό των δύο κοσμων στην πόλη μας αλλά και στην κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet