Κλείνει έως 30/11 το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής αλλά συνεχίζει τα μαθήματα
Πολιτισμός

Κλείνει έως 30/11 το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής αλλά συνεχίζει τα μαθήματα

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ενημερώνει το κοινό ότι, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 -Β- 2/11/2020 (έκτακτα μέτρα προστασίας) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της Αττικής ως περιοχής αυξημένου κινδύνου, αναστέλλονται τα μαθήματα στον φυσικό χώρο του ωδείου, έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Η διοίκηση του Οργανισμού σημειώνει ότι ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά με σύγχρονη διδασκαλία (τηλεκπαίδευση) από το σπίτι.

«Η άρτια προετοιμασία που έχει κάνει το ωδείο μας για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που προκύπτουν από την πανδημία, θα εξασφαλίσει σε όλους τους σπουδαστές την απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων τους με σκοπό την ολοκλήρωση του σχολικού έτους και τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς», προσθέτει ο ΠΑΟΔΑΠ.

Η γραμματεία και οι καθηγητές του ωδείου είναι στη διάθεση του κοινού για περισσότερες λεπτομέρειες ή/και διευκρινίσεις, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet