Ξεκινά ο θερινός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος»
Πολιτισμός

Ξεκινά ο θερινός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος»

Ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο Πολιτιστικό – Αθλητικό Κέντρο «Στ. Κώτσης», πρ. στρατόπεδο Σπυρούδη (είσοδος από την οδό Σπάρτης).

ΑφίσαΟι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής που αγκάλιασαν και αγάπησαν τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο τα προηγούμενα χρόνια, μπορούν να χαρούν ξανά την 7η τέχνη με την προβολή ποιοτικών ταινιών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα με δωρεάν είσοδο φέτος, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα με δύο διαφορετικές ταινίες τις ώρες 21:00 – 23:00 μ.μ. και 23:00 – 1:00

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος «Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) Σωτήρη Παπαμιχαήλ, στην αντιδήμαρχο Ελισάβετ Πετσατώδη, στο Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΠΑΟΔΑΠ, στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και σε όλους όσοι δούλεψαν για τη θετική κατάληξη της μεγάλης προσπάθειας να λειτουργήσει ο Δημοτικός μας κινηματογράφος».

Διαβάστε τη Δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ με αφορμή την έναρξη του θερινού κινηματογράφου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet