Τιμητική εκδήλωση για την αφυπηρέτηση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τιμητική εκδήλωση για την αφυπηρέτηση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βριλησσίων

Η τιμητική εκδήλωση για την αφυπηρέτηση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που καθιερώθηκε από το Δήμο Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στον χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία από τη διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Α. Πούλου, αφηγήσεις και αναμνήσεις από παλιούς μαθητές, σύντομους χαιρετισμούς από τους τιμώμενους εκπαιδευτικούς και απονομή αναμνηστικών ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευχαριστιών.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης Σοφία Χαντζάρα, η οποία εκπροσώπησε τον δήμαρχο, που λόγω ασθένειας απουσίασε, κατά την ομιλία αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τόνισε: «Τιμούμε τους δάσκαλους που χρόνια τώρα έδιναν και έδειχναν την αγάπη τους στο παιδί. Στο παιδί που δεν ήταν δικό τους, άλλα έγινε δικό τους όταν συνδέθηκε μαζί του μέσα από την παιδευτική σχέση. Το παιδί που του εμπιστεύτηκαν να διδάξει και έγινε άξονας ζωής, της δικής του αλλά και του μαθητή. Εκφράζω τις προσωπικές ευχαριστίες σε όλους εσάς, αλλά και εκ μέρους των οικογενειών των μαθητών του Δήμου για το ύψιστο λειτούργημα που επιτελέσατε τόσα χρόνια στη διαμόρφωση χαρακτήρων, με αρετή και αφοσίωση».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής Χ. Μπαμπαρούτσης, ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Οικονομικών Πόρων Κωνσταντίνος Βαφειάδης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος του ΟΚΠΑ Β. Αρσένη, ο πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής Λιακόπουλος Κων/νος, ο οποίος και άνοιξε με χαιρετισμό την εκδήλωση, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια Ι. Πισιμίσης, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πρόοδος για τα Βριλήσσια Γ. Αθανασοπούλου, οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet