Ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής
Πολιτισμός

Ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής με μία κοινή εκδήλωση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας & της Μικτής Χορωδίας ενηλίκων του ΠΑΟΔΗΒ στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στην πλατεία Ανάληψης.

Οι μουσικοί, με την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Νίκου Βασιάδη και οι χορωδοί με τις οδηγίες του μαέστρου Γιώργου Ζιάκα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ενθουσίασαν το κοινό που είχε γεμίσει τον χώρο της εκδήλωσης. Όλοι σιγοτραγούδησαν αξέχαστες επιτυχίες και μελωδίες μαζί με τους Πέννυ Μπαλτατζή, Μαργαρίτα Ανδριανού, Βασίλη Πνευματικό και Γιώργο Καρκούλια.

Στην εκδήλωση παρέστησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση, οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Χριστίνα Μαλακού και Αλέξης Μαυραγάνης αντίστοιχα, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Πισιμίσης και Αργύρης Ντινόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κάππας, Πάνος Αναγνώστου, Άκης Δημαράς, Σοφία Μαντινίδου, Τάσος Δημητρίου, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΒ Δημήτρης Κοντοδίνας, εκπρόσωποι συλλόγων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet