«Αριστοφανιάδα» στο Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων
Πολιτισμός

«Αριστοφανιάδα» στο Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων

H θεατρική παράσταση «Αριστοφανιάδα» παρουσιάζεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια, στο πλαίσιο του 27ου Φεστιβάλ του Δήμου.

«Αριστοφανιάδα»Η «Αριστοφανιάδα» είναι ένας ξεκαρδιστικός ύμνος στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη βασισμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ. Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας. Ο Αριστοφάνης πεθαίνει πάνω σε μια πρόβα τη στιγμή ενός έντονου διαπληκτισμού με τους ηθοποιούς του και πηγαίνοντας στον Άδη προσπαθεί να πείσει τους θεούς του κάτω κόσμου να του χαρίσουν μια εβδομάδα ζωής, ώστε να ανεβάσει το τελευταίο έργο του και… το πανηγύρι αρχίζει.

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης.

Εισιτήρια:

  • Προπώληση: 12 ευρώ.
  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ.
  • Φοιτητικό -πολύτεκνοι – άνεργοι – ΑΜΕΑ – άνω των 65: 12 ευρώ.

Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»: Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου, Βριλήσσια. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6095505, 210 6095171.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet