Ήττα για την Κηφισιά και παράπονα για τη διαιτησία
Φωτό: Kifisia F.C. Media Group
Αθλητισμός

Ήττα για την Κηφισιά και παράπονα για τη διαιτησία

Ένα νευρικό παιχνίδι, χωρίς τεχνική και με μια διαιτησία για την οποία οι γηπεδούχοι έχουν φρικτά παράπονα, παρακολούθησαν οι περίπου 1.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016 στο Ζηρίνειο. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Κηφισιάς να φεύγει στα αποδυτήρια έχοντας ηττηθεί από τον Ιωνικό με 2-1 στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Οι «Κηφισιώτες» μπήκαν καλά στον αγώνα και μόλις στο 3΄ είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μαυρίδη, η προβολή του οποίου ωστόσο πέρασε άουτ. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι αύξαναν την απόδοσή τους και τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν το πρώτο γκολ του αγώνα. Ήταν το 18΄ που ο Σαπαλίδης βρήκε έβγαλε καταπληκτικά την μπάλα στον Καραλή και ο τελευταίος με πλασέ εκτέλεσε ψύχραιμα τον Γουμάγια, γράφοντας το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Κηφισιά είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Κατσικιάς ανέτρεψε τον Παληαρούτα εντός περιοχής, ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι, αλλά ο Λέτσο «διάβασε» τον Μακρίδη, έπεσε στη σωστή γωνιά και διατήρησε το μηδέν για την ομάδα του.

Και σαν να μην έφθανε αυτή η «ψυχρολουσία» για τους παίκτες του Στ. Γιαννακόπουλου, στο 29΄, σε μια φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ο Χαλκιάς ανέτρεψε με τάκλιν τον Αργυρίου για να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού ο διαιτητής θεώρησε ότι ήταν ο τελευταίος παίκτης.

Στο 31΄ κι ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων προσπαθούσε να ξαναβρεί τον ρυθμό της, μετά από φάουλ του Κατσικιάς, ο Σαλαπίδης έβαλε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα πόδια του Γουμάγια.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Κηφισιά. Έτσι, στο 48΄ «χτύπησε» και πάλι το γνωστό δίδυμο. Κατσικιάς το φάουλ, κεφαλιά του Σαλαπίδη και 0-2. Και πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης παραλίγο να κάνει το 0-3, αλλά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από τη σέντρα-σουτ του Αργυρίου.

Οι «Κηφισιώτες» έφθασαν κοντά στο γκολ στο 73΄με τον Χαϊκάλη, αλλά η προβολή του έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Ωστόσο, στο 76΄ κατάφεραν μειώσει σε 2-1 με τον Μουσταφίδη. Από το σημείο εκείνο η Κηφισιά αύξησε κι άλλο την πίεσή της με σκοπό την ισοφάριση, αλλά οι προσπάθειές της σταματούσαν πάνω στον καταπληκτικό τερματοφύλακα του Ιωνικού, ο οποίος στο εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το σουτ του Παναγιωτόπουλου.

Από το 86΄ και μέχρι τη λήξη του αγώνα επήλθε η αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, αφού ο Μεϊμάρογλου, από πλευράς φιλοξενουμένων, αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Κηφισιά (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας (59΄ Νικόλα), Καρακώστας (80΄ Κυριαζής), Μουσταφίδης, Τεγούσης, Ρεντζής, Σάμιος (59΄ Παναγιωτόπουλος), Φαρινόλα, Χαϊκάλης, Μακρίδης.

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσικιάς, Παπασπύρος, Κρητικός, Μεϊμάρογλου, Σιμιτσής, Παντελίδης, Πέεφ (90+2 Ζέλο), Σαπαλίδης (78΄ Ζαφειρίδης), Αργυρίου, Καραλής (72΄ Ντούλιας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet