Παραμένουν στην πρώτη θέση οι Γυναίκες του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”
Αθλητισμός

Παραμένουν στην πρώτη θέση οι Γυναίκες του ΑΟΝΝΝΕ “Αμαζόνες”

Στην πρώτη θέση παρέμεινε η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ενώ στα τμήματα υποδομών ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες των Κορασίδων 2 και 3, αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

Αναλυτικότερα για το τριήμερο 16-18 Ιανουαρίου:

Οι Κορασίδες-3 ηττήθηκαν εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 3-1. Στο τελευταίο αγώνα τους οι αθλήτριες του Συλλόγου έδειξαν για 3 σετ το καλό τους πρόσωπο και έβαλαν δύσκολα στην εμφανώς πιο έτοιμη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ομάδα κατέλαβε τελικά την 7η θέση στη βαθμολογία, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα κορίτσια χάρηκαν το παιχνίδι και βελτιώθηκαν τόσο πολύ τους 4 τελευταίους μήνες, που ούτε και οι ίδιες το περίμεναν στην αρχή της σεζόν. Για τις μικρότερες σε ηλικία της ομάδας, η περιπέτεια συνεχίζεται στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων-2.

Οι Κορασίδες-2 κέρδισαν εκτός έδρας τον Α.Σ. Αίολο Φυλής με 0-3. Άλλη μια εύκολη επικράτηση για τις αθλήτριες του Γιάννη Μπαρούτα, οι οποίες κατέλαβαν τελικά τη 2η θέση στη βαθμολογία.

Οι αγώνες αυτοί έδωσαν στην ομάδα τις απαραίτητες εμπειρίες και τη διατήρησαν στην απαιτούμενη ετοιμότητα, εν όψει του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων -1 που ξεκινάει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Οι Κορασίδες-1 ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον ΑΣΠΕ Θέτις με 0-3. Για άλλη μια φορά, η απώλεια του 1ου σετ στην «παράταση» (27-25) ήταν κομβική για τη συνέχεια του αγώνα, που εξελίχθηκε σε σχετικά εύκολη υπόθεση για την ομάδα της Βούλας.

Σίγουρα οι δυνατότητες υπάρχουν, αλλά η προσπάθεια πρέπει να συνεχίζεται σ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η Γυναικεία ομάδα επικράτησε εντός έδρας του ΑΟΝ Βύρωνος με 3-0 (29-27, 25-14, 25-15). Η ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο 1ο σετ με 13-20. Εκεί όμως ξεκίνησε και η αντεπίθεση διαρκείας, που είχε ως αποτέλεσμα την πολύ δύσκολη επικράτηση στο 1ο σετ και την εύκολη στα δύο επόμενα.

Μετά και από αυτή τη νίκη η ομάδα των Βορείων Προαστίων παρέμεινε στην 1η θέση, ακολουθούμενη από τον Α.Σ. Παπάγου, ένα βαθμό πίσω. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι αρκετά κρίσιμες για τη συνέχεια και θα κρίνουν εν πολλοίς αν οι επιδιώξεις της ομάδας μπορούν να ευοδωθούν.

Πηγή: amazones-ne.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet