Ημερίδα για το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Ημερίδα για το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες του Δήμου Κηφισιάς» την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 12:00 μ.μ, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» του δημαρχείου (Διονύσου και Μυρσίνης 2, Κηφισιά).

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, την οποία θα ανοίξει με ομιλία του ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, θα γίνει αναλυτική αναφορά στο Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) που εκπόνησε ο Δήμος Κηφισιάς και τα οφέλη που θα έχουν από την εφαρμογή του οι δημότες του Δήμου Κηφισιάς.

Πρόγραμμα ημερίδας

12.00 – 12.15: Χαιρετισμός δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου.

12.15– 12.45: Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) του Δήμου Κηφισιάς. Τι προβλέπει και ποια τα αποτελέσματα. Η ευρωπαϊκή και η ελληνική εμπειρία από το Σύμφωνο των Δημάρχων. Εισηγητής: Γιώργος Μαρκογιαννάκης, μηχανολόγος μηχανικός, MSc.

12.45 – 13.15: «Βιώσιμες πράσινες πόλεις» – Προκλήσεις για τον Δήμο Κηφισιάς. Εισηγητής: δρ. Ρόζυ Χαριτοπούλου, μηχανικός – εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Δήμου Κηφισιάς.

13.15 – 13.45: Η Ενεργειακή Πολιτική του Δήμου Κηφισιάς: «Θερμαίνουμε τους χώρους μας, όχι τον Πλανήτη». Εισηγητής: Σταύρος Ζαπάντης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Υποδομών, Ανάπτυξης, Ενέργειας και Προγραμματισμού Δήμου Κηφισιάς, γενικός διευθυντής Ινστιτούτου Νέων Τεχνολογιών.

13.45 – 14.00: Συζήτηση με το κοινό – Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet