5η διαδικτυακή συνάντηση της Σχολής Γονέων Δήμου Κηφισιάς στις 8/3
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

5η διαδικτυακή συνάντηση της Σχολής Γονέων Δήμου Κηφισιάς στις 8/3

Με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου Κηφισιάς και προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας, της ΔΕΠ και των Παιδικών Σταθμών, κ. Κατερίνας Καραλή, ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη Σχολή Γονέων.

Ειδικότερα, η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Είτε έχετε ήδη παιδιά είτε προγραμματίζετε να αποκτήσετε, είστε ευπρόσδεκτοι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας απλώς ένα mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] από την 1/3/2021 μέχρι και τις 7/3/2021. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται να αναφέρετε στο mail αυτό είναι το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα

Λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία Covid-19, οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων υλοποιούνται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους. Έτσι, μπορούμε και συζητάμε από την ασφάλεια του ιδιωτικού μας χώρου για τα θέματα που μας απασχολούν.

Στην 5η διαδικτυακή μας συνάντηση, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 8/3/2021, στις 19:00-19:45, θα συζητήσουμε για τις συγκρουσιακές σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών, καθώς επίσης τρόπους εξομάλυνσής τους.

Ο συντονισμός έχει ανατεθεί στην κ. Όλγα Τσικρικά, ψυχολόγος, ειδικευόμενη στη Συμβουλευτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet