Στην Ανθοκομική Έκθεση ο Γ. Θωμάκος
Πολιτισμός

Στην Ανθοκομική Έκθεση ο Γ. Θωμάκος

Την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισίας- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη του συνδυασμού διαπίστωσαν ελλείψεις στη διοργάνωση της έκθεσης, καθώς και μειωμένο σε σχέση με το παρελθόν αριθμό συμμετεχόντων, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Η 60ή Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, άνοιξε τις πύλες της για να προσφέρει χαρά και χρώμα στη ζωή μας. Από αυτό το σημαντικό γεγονός για τον ενιαίο Δήμο μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισίας- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης».

Ο συνδυασμός έδωσε δυναμικό παρόν στον ιστορικό θεσμό ανθοκομίας που λαμβάνει χώρα στον ενιαίο Δήμο μας και που κάθε χρόνο επιθυμούμε να το βλέπουμε αναβαθμισμένο, αναδιοργανωμένο και λαμπερό. Ωστόσο δυστυχώς διαπιστώσαμε πως τα περίπτερα είναι μειωμένα σε σχέση με το παρελθόν χωρίς να υπάρχει αναβάθμιση του τρόπου στησίματος, διάταξης αλλά και λειτουργίας τους.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς είναι θεσμός για τον ενιαίο Δήμο μας και απαιτεί ολοκληρωμένο marketing plan σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματίες ώστε η έκθεση να συμβάλει στην τόνωση της τοπικής αγοράς και της συνολικής προβολής του Δήμου. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μπορεί να επιτευχθούν καλύτερες συμφωνίες, εύρεση περισσοτέρων χορηγών αλλά και προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών. Μάλιστα με ένα σύγχρονο σύστημα εύρεσης χορηγιών θα υπήρχε το περιθώριο επανεξέτασης του εισιτήριου στην είσοδο που αποθαρρύνει τον κόσμο να επισκεφτεί την έκθεση.

Την παλαιότερη Ανθοκομική Έκθεση, μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον όπως αυτή του Άλσους Κηφισιάς, οφείλουμε να την εκσυγχρονίσουμε, να την προστατεύσουμε και να τη βάλουμε στις καρδιές όλο και περισσοτέρων παραγωγών και πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet