Προβλήματα λόγω πανδημίας εντοπίζει η Αθλητική Ένωση Μαγκουφάνας 2004 «Αθηνά»
Αθλητισμός

Προβλήματα λόγω πανδημίας εντοπίζει η Αθλητική Ένωση Μαγκουφάνας 2004 «Αθηνά»

Η Αθλητική Ένωση Μαγκουφάνας 2004 «Αθηνά» σημειώνει ότι η πανδημία όπως ήταν φυσικό «χτύπησε» και τον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα τα αθλήματα που δραστηριοποιούνται σε κλειστές αθλητικές δομές.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με πλήρη γνώση της υπεύθυνης στάσης, που επιβάλλεται να υφίσταται, τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια όλους τους θεσμοθετημένους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, ώστε να ελαχιστοποιηθούν και ει δυνατόν να εκμηδενισθούν οι πιθανότητες κρουσμάτων, τουλάχιστον στους χώρους άθλησης, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ελπίζουμε και περιμένουμε απ’ όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στις ίδιες αθλητικές δομές με εμάς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων» προσθέτει η Ένωση.

Αρχές Οκτωβρίου «ρίχνονται στη μάχη» των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, γυναίκες, άνδρες και κορασίδες 1 και 2 όσον αφορά τα τμήματα βόλεϊ και αντίστοιχα οι ομάδες ανδρών και γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

«Στα γραφεία μας αφού φτιάχτηκε η ανάλογη προθήκη, τοποθετήσαμε τα ως τώρα κύπελλα και μετάλλια, που έχουν κατακτήσει τα διάφορα τμήματα και αθλητές του  συλλόγου μας. Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία του Δήμου μας καλή αθλητική χρονιά χωρίς προβλήματα και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», συμπληρώνει η Ένωση.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους Σωτήρη και Βασίλη Καναβό, που υπηρετούν πέραν της 15ετίας τον σύλλογο αρχικά ως αθλητές και μετέπειτα ως προπονητές των τμημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

«Οι αδελφοί Καναβοί με το ήθος και την κατάρτιση τους, αποτελούν μόνιμο και αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής μας οικογένειας και ήταν λογικό να ζητήσουν φέτος λίγη ξεκούραση μη αποτελούντες μέλη του φετινού προπονητικού team. Ελπίζουμε σύντομα να τους έχουμε και πάλι κοντά μας. Με την ευκαιρία καλωσορίζουμε την επιστροφή στα παλιά του λημέρια του Χρήστου Βατσακλή, που επέστρεψε στο σωματείο μας» καταλήγει η Αθλητική Ένωση Μαγκουφάνας 2004 «Αθηνά». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet