Συνεχίζονται οι σκακιστικές επιτυχίες του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι σκακιστικές επιτυχίες του «Αριστοτέλη»

Οι σκακιστικές επιτυχίες των τεσσάρων ομάδων του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» που λαμβάνουν μέρος στα Ομαδικά Κύπελλα των Κατηγοριών τους συνεχίζονται.

Οι ομάδες των νεαρών σκακιστών παραμένουν αήττητες μετά την 2η Αγωνιστική και μάλιστα οι κάτω των 8 και οι κάτω των 10 ετών βρίσκονται στην Α΄ θέση, έχοντας το απόλυτο των νικών και στις επί μέρους συναντήσεις. Έτσι, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: για την Ομάδα Κ-8 Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά – Αριστοτέλης 0 – 3 και για τους Κ -10 Αριστοτέλης – Σ.Ο. Περιστερίου 4 – 0.

Επίσης, η Ομάδα κάτω των 12 ετών επεκράτησε της ΔΗ.ΚΕΠ. Λιοσίων με 3 – 1 και βρίσκεται αήττητη στη 12η θέση ανάμεσα σε 56 ομάδες με 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Τέλος, η ομάδα των βετεράνων του Συλλόγου «Αριστοτέλης» νίκησε εκτός έδρας την ισχυρή ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με 2,5 – 0,5 και βρίσκεται στην 5η θέση με δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης συγχαίρει όλους τους σκακιστές – αθλητές του και εύχεται συνέχεια στις επιτυχίες τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet