“Δημόσιος Χώρος και Τοπικότητα”
Ποιότητα Ζωής

“Δημόσιος Χώρος και Τοπικότητα”

Πλήθος συμπολιτών παρακολούθησε και συμμετείχε, το απόγευμα της Κυριακής 27/4, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”, στο Ηλιακό Χωριό, την εκδήλωση – δημόσιο διάλογο με θέμα “Δημόσιος Χώρος και Τοπικότητα”, που διοργάνωση η δημοτική παράταξη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Τη συζήτηση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Μανόλης Πάγκαλος και στη συνέχεια, με συντονιστή τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού Άλκη Ρήγο, ακολούθησαν κατά σειρά οι εισηγητές:

  • Ελένη Πορτάλιου (Δημοτική σύμβουλος Δήμου Αθηναίων, καθηγήτρια ΕΜΠ),
  • Μαριάννα Ψύλλα (Αν. καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου) και
  • Νίκος Μπελαβίλας (Επ. καθηγητής ΕΜΠ)

Ακολούθησε τοποθέτηση του δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού, ερωτήσεις και τοποθετήσεις συμπολιτών και δόθηκαν οι σχετικές απαντήσεις και διευκρινήσεις από τους εισηγητές.

Μέσα από τον γόνιμο διάλογο αναδύθηκε η ανάγκη επαγρύπνησης και κοινής δράσης όλων των πολιτών της περιοχής, ανεξάρτητα από τις πολιτικοκοινωνικές απόψεις τους, για την αντιμετώπιση των προσπαθειών πώλησης των δημόσιων ελεύθερων χώρων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την πρόσκληση προς όλους να παρακολουθήσουν τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, την εκδήλωση – δημόσιο διάλογο “Αποκεντρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet