Η Γ’Λαϊκή Αγορά Aθηνών ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Γ’Λαϊκή Αγορά Aθηνών ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσου Μαυρίδη με εκπροσώπους των σωματείων της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών παρελήφθησαν πρόσφατα  προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών και ο Σύλλογος Παραγωγών Αγροτικών και Κηπευτικών Προϊόντων-Πωλητών της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, που εκπροσωπήθηκαν από τους κυρίους Κώστα Σφύρλα, Θεόδωρο Καλατζόγλου, Γιάννη Παπαδάκη, Γιώργο Σαρδελή, Γιάννη Πολύζο, παρέδωσαν τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από όλους τους πωλητές. Από την πλευρά του Δήμου παρέλαβαν τα τρόφιμα η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νότα Σοκορέλη, η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Σταματούλα Τράνακα, μαζί με εργαζόμενους και εθελοντές, οι οποίοι και τα προώθησαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Η δράση θα επαναλαμβάνεται κάθε 15 ημέρες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης δήλωσε σχετικώς: «Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της Γ’ Λαϊκής Αθηνών για την προσφορά κοινωνικής ευθύνης στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, η οποία θα έχει σταθερό χαρακτήρα. Χάρη σε τέτοιες συνεισφορές μπορούμε να εμπλουτίσουμε αυτά που προσφέρουμε στους ωφελούμενους της δομής. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους εθελοντές των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet