ΠΕΑΠ: Άνθρωπος της προσφοράς και του αθλητισμού ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος
Κοινωνία

ΠΕΑΠ: Άνθρωπος της προσφοράς και του αθλητισμού ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος

«Άνθρωπος της προσφοράς και του αθλητισμού» ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος επισημαίνει το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκφράζοντας εκ νέου τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Α.Ο. Λυκόβρυσης.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση σημειώνεται:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια, τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια ενός εξαιρετικού σε χαρακτήρα και πραγματικά υπέροχου ανθρώπου και οικογενειάρχη, του Κώστα Αλεξόπουλου.

Ο Κώστας Αλεξόπουλος υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς και του αθλητισμού, διατέλεσε δε με επιτυχία και πρόεδρος του Α.Ο. Λυκόβρυσης επί μία τετραετία την περίοδο του ΄80 στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολούθησε ο αδικοχαμένος γιος του Γιώργος, που με το ήθος του και το μπασκετικό του ταλέντο, προσφερε στον ΑΟΛ απ΄ όλες σχεδόν τις θέσεις ως παίκτης, προπονητής, πρόεδρος και εμπνευστής της σημερινής ομάδας.

Άλλωστε, επί θητείας μας, το Δημοτικό Συμβούλιο, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αναστάσιο Μαυρίδη, πήρε την απόφαση και ονομάστηκε το Ανοικτό -ανακαινισμένο- Γήπεδο Μπάσκετ σε «Γιώργος Αλεξόπουλος».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, εκ μέρους του Δ.Σ. παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία, ευχόμενος «Καλό Παράδεισο» για τον εκλιπόντα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet