Άνοιξε και επίσημα η παιδική χαρά των οδών Βύρωνος και Χίου στην Κάτω Πεύκη
Κοινωνία

Άνοιξε και επίσημα η παιδική χαρά των οδών Βύρωνος και Χίου στην Κάτω Πεύκη

Άνοιξε και επίσημα η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Χίου στην Κάτω Πεύκη τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τους προηγούμενους μήνες, τα συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομοίας, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννη Καλαμπαλίκη, και Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Γιαννόπουλο, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου, εργάστηκαν μεθοδικά, πραγματοποιώντας εργασίες, καθαρισμού, δενδροφύτευσης, επισκευών και πιστοποίησης, προκειμένου η κλειστή έως σήμερα παιδική χαρά να παραδοθεί εκ νέου στους δημότες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς, καταφέρνουμε να παραδώσουμε μια λειτουργική και ασφαλή παιδική χαρά για την Κ. Πεύκη. Ως διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους χώρους πρασίνου και αναψυχής για τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας. Συνεχίζουμε καθημερινά, με σχέδιο και πρόγραμμα, με παρεμβάσεις σε κάθε γωνιά του Δήμου. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet