Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης-Πεύκης παραδόθηκαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στις εκδηλώσεις του «Καλλιτεχνικού Χειμώνα»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης-Πεύκης παραδόθηκαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στις εκδηλώσεις του «Καλλιτεχνικού Χειμώνα»

Ο Καλλιτεχνικός Χειμώνας 2021-2022 που διοργανώνει το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης έχει και μια σημαντική κοινωνική διάσταση. Σε καθεμία από τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 23 Οκτωβρίου υπήρχε καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στις εκδηλώσεις παρέδωσε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Κική Νικολαροπούλου, στην αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Νότα Σοκορέλη, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, την Κυριακή 21/11, όταν παρουσιάστηκε το αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κ. Νικολαροπούλου και στο Δ.Σ. του ΠΕΑΠ για αυτή την πρωτοβουλία του καλαθιού συγκέντρωσης τροφίμων και για τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα προσφοράς και ενίσχυσαν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο χάρη στην ενίσχυση επιχειρήσεων και πολιτών έχει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet