Δύο νέες συμμετοχές στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Δύο νέες συμμετοχές στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Την προσθήκη δύο ακόμη υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό της ανακοίνωση η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Πρόκειται για τους Θανάση Σπύρου (υποψήφιο στη Λυκόβρυση) και Νίκο Μούντριζα (υποψήφιο στην Πεύκη), που κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειονότητα των στελεχών της παράταξης. 

Ο Θανάσης Σπύρου, γέννημα-θρέμμα Λυκοβρυσιώτης, είναι κοινωνικός λειτουργός και αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος. Για τη συμμετοχή του στην παράταξη τόνισε: «Η πρόσκληση ήταν πρόκληση και δεν μπορούσα να την αρνηθώ ειδικά όταν ο άνθρωπος που στην απευθύνει διακατέχεται από όραμα και ελπίδα για την πόλη που έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει και την οποία βλέπεις με αγωνία να μένει πίσω. Να μένει πίσω σε μια εποχή που έπρεπε να προοδεύει και να πάει μπροστά. Έτσι αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου. Καλό μας αγώνα».

Ο Νίκος Μούντριζας μένει στην Πεύκη 30 χρόνια και είναι στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και για τη συμμετοχή στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δήλωσε: «Γνωρίζω τα προβλήματα του Δήμου μας και θα προσπαθήσω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις να βοηθήσω στην επίλυσή τους. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου γιατί το έργο του στην Πεύκη εγγυάται για το μέλλον. Μόνο αυτός μπορεί να τα καταφέρει μέσα στις δύσκολες συνθήκες γιατί έχει εμπειρία και γνώσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet