Η. Κατσαρός: Να αποδεχθεί η δημοτική αρχή τη διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου διά της μεθόδου της τηλεδιάσκεψης
Πολιτική

Η. Κατσαρός: Να αποδεχθεί η δημοτική αρχή τη διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου διά της μεθόδου της τηλεδιάσκεψης

Σε πάγια άποψη όλων των παρατάξεων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης φέρεται να μετατρέπεται η θέση ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη, μετά και την τοποθέτηση του επικεφαλής του σχηματισμού Πολίτες Σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, δημοτικού συμβούλου Ηλία Κατσαρού.

Ειδικότερα, ο κ. Κατσαρός σημειώνει ότι «μετά τη δημόσια παρέμβασή μας με την οποία αιτούμαστε την αντικατάσταση των διά περιφοράς συνεδριάσεων των δημοτικών οργάνων με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης,  λάβαμε πρόσκληση για διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/5/2020 με πληθώρα θεμάτων», ενώ προσθέτει ότι «οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας ζητούν να αποδεχθεί η δημοτική αρχή την ανάγκη να διεξαχθεί δημόσιος διάλογος, όχι μόνο για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αλλά και για πλήθος σημαντικών ζητημάτων που έχουν προκύψει στον Δήμο μας και επιθυμούμε να θέσουμε σε προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση, μεριμνώντας έστω και την ύστατη στιγμή ώστε να διεξαχθεί η συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης. Σε διαφορετική περίπτωση, ανακοινώνουμε την αποχή μας από αυτή τη συνεδρίαση».

Τέλος, στην περίπτωση που η συνεδρίαση δεν πραγματοποιηθεί, συνεχίζει ο κ. Κατσαρός, «δηλώνουμε εγκαίρως ότι προθυμοποιούμαστε να συμμετέχουμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με οποιαδήποτε μέθοδο και με αποκλειστικό θέμα τη συνομολόγηση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και κύριας αγωγής πρώην εργαζόμενης του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet