ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ .- Να διαφυλάξουμε τον ρόλο του εθελοντισμού
Πολιτική

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ .- Να διαφυλάξουμε τον ρόλο του εθελοντισμού

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο συνδυασμός ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ .- σχετικά με εκδηλώσεις κοινωνικού και εθελοντικού χαρακτήρα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

Eκδηλώσεις κοινωνικού & εθελοντικού χαρακτήρα στην προεκλογική περίοδο.

Την Κυριακή Των Βαϊων θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στους προαύλιους χώρους αντίστοιχων Ιερών Ναών του Δήμου μας, με αντικείμενο τη δωρεάν διενέργεια κάποιων διαγνωστικών εξετάσεων με αντίστοιχη ενημέρωση και τη συλλογή τροφίμων για τη διανομή τους σε οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Προφανώς και οι δύο εκδηλώσεις έχουν θετικό χαρακτήρα, συνεισφέροντας στους τομείς ενημέρωσης, πρόληψης και αλληλεγγύης. Πλην όμως και στις δύο πρωτοβουλίες, εμπλέκονται ως οργανωτές, ομάδες και άτομα, που άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.

Θεωρούμε ότι η διενέργεια παρόμοιων εκδηλώσεων στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν μπορεί και δεν πρέπει να συγχέει με οιονδήποτε τρόπο την εθελοντική συνεισφορά με την ατομική ή συνολική συμμετοχή στις εκλογές.

Είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε τον αυτόνομο, ουσιώδη και καθοριστικό ρόλο του εθελοντισμού ως στάση ζωής και των εθελοντών ως σπουδαία δημιουργική κινητήρια δύναμη της κοινωνίας.

Ταυτόχρονα, ο τρόπος με τον οποίο όλοι οι συνδυασμοί συμμετέχουμε στην προεκλογική διαδικασία και τα μέσα που χρησιμοποιούμε συνιστούν σημαντικά και επαρκή τεκμήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet