Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: «Βούλιαξε» η πλατεία στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Γρήγορη Λέοντα
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: «Βούλιαξε» η πλατεία στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Γρήγορη Λέοντα

«Βροντερό το μήνυμα της νίκης» από το κέντρο της Πεύκης. Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Γρηγόρη Λέοντα, όπως αναφέρει η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στην πλατεία  Σοφούλη της Πεύκης και με αυτήν ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με τον… αέρα του νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών, ο επικεφαλής του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί παρουσίασε στους πολίτες τη φιλοσοφία της διοίκησης που θέλει να εφαρμόσει, καθώς και τη στόχευση αναφορικά με τον σχεδιασμό και τις προτάσεις αλλά και τις επιλογές για την επόμενη ημέρα στον Δήμο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σύσσωμη την παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, περιφερειακών συμβούλων, δημάρχων και στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, ενώ το συγκεντρωμένο, ενθουσιώδες πλήθος δημιούργησε «μοναδικό κλίμα αγάπης, συμπάθειας, αποδοχής και παλμού στον άνθρωπο που ελπίζουν και περιμένουν οι πολίτες να αλλάξει την πορεία της πόλης, τον Γρηγόρη Λέοντα», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Με το ακατάπαυστο και διαρκές χειροκρότημα έστειλαν και προδιέγραψαν τον σίγουρο νικητή των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου, στη μεγαλειώδη και ογκώδη συγκέντρωση που δημιούργησε το αδιαχώρητο στην πλατεία Σοφούλη» προσθέτει η ανακοίνωση.

Στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου παραβρέθηκαν ο α’ αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ο β’ αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άρια Αγάτσα, ο πρώην υπουργός Υγείας και πρόεδρος ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, η αντιπεριφεριάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο περιφερειακός σσύμβουλος Θάνος Ασκητής, ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Παύλος Καμάρας, η πρώην υποψήφια δήμαρχος Πεύκης και γενική γραμματέας Ισότητας Ειρήνη Μαυροπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 Ηλίας Κατσαρός, πλήθος αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων Λυκόβρυσης – Πεύκης και όμορων Δήμων, η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης της Ν.Δ. Βενετία Κολοκοτρώνη, η πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ Βόρειου Τομέα Φαίη Ευθυμιοπούλου, μέλη του εκτελεστικού γραφείου της κεντρικής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet