Ο απολογισμός έργου 2019-2021 της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ο απολογισμός έργου 2019-2021 της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στον απολογισμός του έργου της την περίοδο 2019-2021 προχώρησε η δημοτική αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής αράταξης Η Πόλη της Ζωής μας Τάσος Μαυρίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, στον απολογισμό του.

«Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας και για τη σταδιακή αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στην πρώτη μας θητεία εξασφαλίσαμε την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου με χρηστή διοίκηση, συνεχή προσπάθεια και διεκδίκηση, ενώ προωθήσαμε έργα πνοής, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά των πολιτών, όπως ο νέος Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Λυκόβρυσης. Τον Ιούλιο του 2019 οι συμπολίτες επιβράβευσαν με την ψήφο τους αυτή την προσπάθεια και μας έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε μαζί.

Στα 2,5 χρόνια της δεύτερης μας θητείας αξιοποιήσαμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, καθώς και την οικονομική εξυγίανση για να υλοποιήσουμε έργα και για να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας. Συμβάλαμε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα με τις κοινωνικές μας δομές, ενώ αξιοποιήσαμε τη συγκυρία για να επιταχύνουμε τη μετάβαση των υπηρεσιών μας στην ψηφιακή εποχή. Με το βλέμμα στο μέλλον προχωράμε μεγάλα έργα, ενώ προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς.

Ό,τι έχουμε καταφέρει ως σήμερα, είναι αποτέλεσμα συντονισμένης, συλλογικής δουλειάς της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων, των εθελοντών, των υπηρεσιών και δομών του Δήμου μας, αλλά και των πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας, γιατί η δύναμη της παράταξής μας είναι οι πολίτες».

Διαβάστε τον απολογισμό της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet