Παραίτηση Μ. Φραϊδάκη…. ενόψει εκλογών
Πολιτική

Παραίτηση Μ. Φραϊδάκη…. ενόψει εκλογών

Την παραίτησή του από τη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πεύκης-Λυκόβρυσης ανακοίνωσε ο κ. Μανώλης Φραϊδάκης, προκειμένου να λάβει μέρος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωσή του:

Δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του γραμματέα της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πεύκης – Λυκόβρυσης, μετά την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, για να είμαι συνεπής στις θέσεις και τις αρχές μου, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να κρίνονται άνθρωποι, ιδέες και προγράμματα και όχι να επιστρέψουμε στο παρελθόν όπου επικρατούσαν κομματικές και πολλές φορές διχαστικές αντιλήψεις.

Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι όλοι αγωνιούμε για το καλύτερο του Δήμου μας και τη βελτίωση των όρων ζωής της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως του χώρου που ανήκει ο καθένας μας πολιτικά. Αντίπαλός μας πρέπει να είναι οι διχαστικές αντιλήψεις του χθες και σύμμαχός μας η σύνθεση πολιτικής και ιδεών. Τα κοινά έχουν την έννοια της συλλογικής προσφοράς και όχι την εξυπηρέτηση των προσωπικών επιδιώξεων του καθενός. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους και φίλες της Οργάνωσης, οι οποίοι είναι υποψήφιοι σε παρατάξεις της επιλογής τους.

Oι νέοι άνθρωποι που σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με τρόπο προοδευτικό, αγωνιούμε και ενδιαφερόμαστε ανιδιοτελώς για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας, δηλώνουμε παρών στις εξελίξεις. Η έκφραση του παλαιού και του συντηρητικού απ΄ όπου και αν προέρχεται δεν μας δεσμεύει, δεν μας εκφράζει και δεν θα μας εμποδίσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet