Τι δηλώνει ο Π. Ιωάννου για την αποχώρηση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την «κούρσα» των εκλογών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τι δηλώνει ο Π. Ιωάννου για την αποχώρηση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την «κούρσα» των εκλογών

Με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου έκανε την εξής δήλωση:

«Πάνε λίγες ώρες που πληροφορήθηκα ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023, δηλώνοντας ότι ο κύκλος του ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εξέλιξη για την πόλη, καθώς ο Τάσος Μαυρίδης, με την αυτοδιοικητική του πορεία για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην πόλη.

Τα δύο χρόνια που συνεργάστηκα μαζί του από τη θέση του αντιδημάρχου διαπίστωσα την αγάπη του για την πόλη και παρά τις σοβαρές διαφωνίες μας και τις διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω σε θέματα του Δήμου, υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.

Του εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό σε ότι και αν κάνει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

Πλέον όλοι οι πολίτες κατανοούν την ανάγκη η Λυκόβρυση και η Πεύκη να κοιτάξουν μπροστά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Και αυτό θα γίνει με τη Νέα Δημιουργία, τη μόνη ανεξάρτητη, ανθρωποκεντρική παράταξη που διαθέτει την σοβαρότητα, την εμπειρία, τις γνώσεις και το όραμα, να υλοποιήσει όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet