Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Σπ. Ζυγούνας
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Σπ. Ζυγούνας

Με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο κ. Σπύρος Ζυγούνας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, ένα εκλεκτό Λυκοβρυσιώτη με Ηπειρώτικη καταγωγή και με ιστορία πάνω από 5 δεκαετίες στην πόλη, τον Σπύρο Ζυγούνα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Λυκόβρυση.

Ο Σπύρος, απόφοιτος εργοδηγών μηχανολόγων, είναι γνωστός στον χώρο της εστίασης, οικογενειάρχης, πατέρας του Λευτέρη και της Κατερίνας.

Ο Σπύρος θέλει να εργαστεί για να κάνει τη Λυκόβρυση μια Βιώσιμη Πόλη, εξωραΐζοντάς το περιβάλλον (φωτισμός, ανθοστολισμός, πάρκο, παιδική χαρά, κυκλοφοριακό χωρίς μεγάλα φορτηγά κ.λπ.) και τονώνοντας την τοπική αγορά.

Καλώς ήρθες Σπύρο και καλή επιτυχία! Ο συνδυασμός μας περιμένει να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη πόλη, που οι εμπειρίες σου και οι γνώσεις σου θα συμβάλλουν στην επίτευξη των κοινών στόχων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet