Το mail που δεν έφθασε ποτέ και η επιστολή της κας Β. Νικολαροπούλου στο “Ε”
Πολιτική

Το mail που δεν έφθασε ποτέ και η επιστολή της κας Β. Νικολαροπούλου στο “Ε”

Με αφορμή το δημοσίευμα του “Ε” για την ανεξαρτητοποίηση των τριών δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στη Λυκόβρυση – Πεύκη, Κοινωνία Ενεργών Πολιτών (Η «τρόικα» της διαφοροποίησης μάλλον… άργησε), από την κα Βασιλική Νικολαροπούλου λάβαμε την εξής επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε με την απάντησή μας.

Κύριοι,

Διαβάζοντας το «ρεπορτάζ» της ιστοσελίδας σας έχω να παρατηρήσω εντελώς καλόπιστα τα εξής:

  1. Δεν έχουμε κανένα λόγο, τουναντίον μάλιστα, να απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένα, όπως αναφέρετε, μέσα. Το MAIL ήταν ομαδικό και εκ κάποιου προβλήματος δεν ήρθε σε σας. Φυσικά όταν το αντιληφθήκαμε επαναλάβαμε την αποστολή και ελπίζουμε να το λάβετε αυτή τη φορά. Περιμένουμε φυσικά να ανασκευάσετε το σχετικό δυσφημιστικό δημοσίευμά σας.
  2. Δεν αντιλαμβανόμαστε πόθεν συμπεράνατε ότι  «…τους έθεσε εκτός παράταξης…». Αν αυτό σας πληροφόρησε η κ. Γώγου, τότε σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι αληθές. Αντίθετα η ιδία την παραμονή της «συνέλευσης» προσπαθούσε εναγωνίως να μας συναντήσει για να κάνει προφανώς «συμφωνία» μαζί μας, πράγμα όμως που δεν κατάφερε!
  3. Αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον για μας να κάνουμε την υπόθεση εργασίας, ότι δηλαδή «μας έθεσε εκτός παράταξης». Αν όντως συνέβαινε αυτό, τότε προς τι όλο αυτό το σκηνικό με δημοκρατικά καταστατικά που θα τηρούνται απαρέγκλιτα; Δεν είναι φαιδρό από τη μια να επικαλείσαι το καταστατικό και από την άλλη να δρας ως δικτάτωρ; 
  4. Όσον αφορά για το ποια ή ποιοι εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές, έχει ήδη απαντηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και με δημόσιες τοποθετήσεις μας…

Τέλος, εκτός του ότι η πορεία του καθενός και της καθεμιάς μας είναι και δημόσια και γνωστή, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για μας το ζητούμενο είναι το καλώς εννοούμενο συμφέρον των πολιτών του Δήμου μας και η αδυναμία του Δημάρχου να ανταποκριθεί επαρκώς σ΄ αυτό!

Με εκτίμηση,

Βασιλική Νικολαροπούλου

Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης

Η απάντηση του “Ε”

Κυρία Νικολαροπούλου,

Θα θέλαμε να δεχθούμε την καλοπιστία σας, αλλά αυτή την αναιρείτε η ίδια από την πρώτη κιόλας πρότασή σας, όταν βάζετε σε εισαγωγικά τη λέξη ρεπορτάζ…

Όσο για το “πρόβλημα” με το mail, μάλλον θα πρέπει να συμβαίνει κατ΄ εξακολούθηση, γιατί είναι πολλές οι φορές που ανακοινώσεις σας δεν έρχονται στο “Ε” (για την ιστορία, ακόμη δεν έχουμε λάβει την επίμαχη ανακοίνωση).

Και πάμε στην ουσία. Αν η κα Γώγου ή οποιοσδήποτε άλλος μας είχε δηλώσει οτιδήποτε, να είστε σίγουρη ότι θα αναφερόταν… ενυπόγραφα στον ιστότοπό μας. Ο τίτλος του άρθρου και το νόημά του βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον συντάκτη του. Είναι δική του η εκτίμηση ότι, από τη στιγμή που η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, προχώρησε -απουσία των τριών δημοτικών συμβούλων κι ανεξαρτήτως του λόγου της απουσίας τους- σε αποφάσεις που δεσμεύουν την παράταξη για το επόμενο έως τις εκλογές διάστημα, έχει ήδη θέσει τους εν λόγω δημοτικούς σύμβουλους εκτός παράταξης.

Φαντάζομαι, αναγνωρίζετε το δικαίωμα του δημοσιογράφου, με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ και των πληροφοριών που διαθέτει, να προβαίνει σε προβλέψεις, κρίσεις και συμπεράσματα, τα οποία -ούτως ή άλλως- θα κριθούν από τους αναγνώστες του.

Παρ΄ όλα αυτά, θα επαναλάβουμε ότι το “Ε” θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, όπως και στη διάθεση οποιουδήποτε πολίτη, φορέα, συλλόγου, παράταξης κ.λπ., προκειμένου να φιλοξενεί τις απόψεις, τα σχόλια και φυσικά, την κριτική τους.

Με εκτίμηση

Θάνος Σταθόπουλος

Σημείωση: Τελικώς, η επιστολή της ανεξαρτητοποίησης των τριών δημοτικών συμβούλων ήρθε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2016, οπότε και τη δημοσιεύουμε για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών μας (Επιστολή ανεξαρτητοποίησης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet