Αμέτρητες παιδικές ευχές στον… σάκο του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Αμέτρητες παιδικές ευχές στον… σάκο του ΠΕΑΠ

Κατάμεστο από χαρούμενα πρόσωπα και φωτεινά χαμόγελα ήταν το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στην παιδική θεατρική παράσταση της Μάρως Θεοδωράκη, «Ο Σάκος με τις 7 ευχές», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και διαδραστικό παιχνίδι καθ΄ όλη τη διάρκεια του θεατρικού, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «“ο Άγιος του παιδικού ονείρου” συνομιλούσε με τους μικρούς μας φίλους, ταξίδεψε την σκέψη τους σε όμορφα μέρη και τους  μοίρασε επτά ευχές, επτά πανανθρώπινες αξίες ζωής οι οποίες πρέπει να μας συντροφεύουν για πάντα». Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έδωσε το δικό της δώρο για τα Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους προαναγγέλλοντας τη λειτουργία «Παιδικού Θεατρικού Παιχνιδιού», από θεατροπαιδαγωγούς, με την έναρξη της νέας χρονιάς, στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων δομών Πολιτισμού που προωθεί το ΠΕΑΠ.

Παράλληλα, στον χαιρετισμό της η κ. Πατούλη τόνισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «την ανάγκη αφύπνισης της σκέψης μέσα από το θέατρο, τον Πολιτισμό και τις τέχνες, ως πνευματικό ανάχωμα σε μια εποχή κρίσης αξιών και θεσμών, καθώς και της μετάδοσης στις νέες γενιές των αυθεντικών αξιών, αυτών που μας βοηθούν να προχωράμε και να συνυπάρχουμε». Επίσης, αναφέρεται, «η πρόεδρος του ΠΕΑΠ συνομίλησε με πολλά παιδιά τα οποία χάρισαν τη δική τους ευχή για τα φετινά Χριστούγεννα, αναδεικνύοντας έτσι την αθωότητα και την παιδική αγωνία που συντροφεύει κάθε παιδικό όνειρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet