Ενθουσιώδες το 3ο Latin Party του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Ενθουσιώδες το 3ο Latin Party του ΠΕΑΠ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, τα χορευτικά τμήματα του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης εντυπωσίασαν με τις χορευτικές επιδείξεις τους στο 3ο λάτιν πάρτι που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στον κατάμεστο όροφο του Flocafe Πεύκης.

Συμμετείχαν με ανεξάντλητο κέφι όχι μόνο οι καταξιωμένοι επαγγελματίες δάσκαλοι των Τμημάτων του ΠΕΑΠ αλλά και οι μαθητές καθώς και πλήθος ανθρώπων που αγαπούν τον χορό ως μέσο έκφρασης και ψυχικής εκτόνωσης.

«Η πρωτοβουλία του ΠΕΑΠ για τη διοργάνωση των λάτιν πάρτι με σκοπό την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία σε έναν αρμονικό συνδυασμό Latin και Ballroom χορών, βρίσκει συνεχώς θετική ανταπόκριση δημιουργώντας την πιο κατάλληλα ατμόσφαιρά για να υποδεχτούμε και το 4ο Λάτιν Πάρτι στα τέλη Μαΐου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι επαγγελματίες χορευτές – χορογράφοι και δάσκαλοι του ΠΕΑΠ Τάσος Λάσκαρης, Ηλίας Μπούτσης, Κέλυ Λεβέντη, Τζούλια Κοντογιάννη και Σαράντης Ρεΐσης οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη συμμετοχή του κόσμου στα χορευτικά animation salsa, bachata και mereinque.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet