Στη συναυλία της Academica o δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Στη συναυλία της Academica o δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στη συναυλία που έδωσε η ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών στο θεατράκι της πλατείας Ελευθερίας, στη Λυκόβρυση, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.

Η συναυλία εντάσσεται σε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου του Ωδείου, που χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Αττικής 2104-2020, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Στη συναυλία, εκτός του δημάρχου και της προέδρου του ΠΕΑΠ, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, Κικής Νικολαροπούλου, συμμετείχε η γενική γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα, καθώς και αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος πολιτών, που τήρησαν πιστά τις οδηγίες προστασίας από τον νέο κορωνοϊό.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος και τα Νομικά μας Πρόσωπα προσπαθήσαμε με όλες τις προφυλάξεις να προσφέρουμε εκδηλώσεις τόσο τον Ιούλιο, όσο και τις βραδιές πολιτισμού που έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο. Πάντα με ελεύθερη είσοδο.

»Ελπίζω το φθινόπωρο να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε και πάλι το Δημοτικό μας Θέατρο και τις άλλες υποδομές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Γκίκα όχι μόνο για την παρουσία της εδώ, αλλά και για τη μέχρι σήμερα συνεργασία σε θέματα όπως αυτό της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής. Πολλά συγχαρητήρια στην εξαιρετική ορχήστρα, στην πρόεδρο Κική Νικολαροπούλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ και σε όσους εργάστηκαν για αυτή την όμορφη και ασφαλή βραδιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet