Ευχές για περισσότερη άθληση στην κοπή πίτας των αθλητικών προγραμμάτων Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ευχές για περισσότερη άθληση στην κοπή πίτας των αθλητικών προγραμμάτων Δήμου Αμαρουσίου

Σε εορταστική ατμόσφαιρα τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία στελεχών της διοίκησης, εκπροσώπων των αθλητικών φορέων της πόλης, καθώς και πλήθους μελών και φίλων του Αθλητικού Κέντρου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Χρήστος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας της Θεοτόκου, ευχόμενος σε όλους υγεία και μια γόνιμη και παραγωγική αθλητική χρονιά.

Τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για μια δημιουργική, ελπιδοφόρα χρονιά με πολλές επιτυχίες για τους αθλητές των προγραμμάτων, μετέφερε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας.

«Με τη στήριξη του δημάρχου μας πετύχαμε το Μαρούσι να πρωταγωνιστεί σε αθλητικές δραστηριότητες και μέσα από τα αθλητικά προγράμματά μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε μικρούς και μεγάλους για άθληση και ευεξία.

»Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάλειπτα και με την υποστήριξη του κ. Πατούλη ως ο επόμενος περιφερειάρχης Αττικής, το Ολυμπιακό Μαρούσι θα επενδύσει ακόμη περισσότερο στον αθλητισμό και το Εύ Αγωνίζεσθαι» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πέππας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους του Αθλητικού Κέντρου.

Στην εορταστική εκδήλωση τις ευχές τους στα μέλη και το προσωπικό των Αθλητικών προγραμμάτων έδωσαν επίσης:
ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Ρένα Χαλιώτη.

Επίσης, παρέστη η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και οι εκπρόσωποι του ΓΣΑ και του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet