Θ. Αμπατζόγλου: Η βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της πόλης είναι στις προτεραιότητές μας
Αθλητισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Η βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της πόλης είναι στις προτεραιότητές μας

Με τα Αθλητικά Σωματεία ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και την πρόεδρο, Κάτια Ηλιοπούλου, καθώς και με τον Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και αντίστοιχα με τον πρόεδρο, Δημήτρη Λέμη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε για τις αγωνιστικές και προπονητικές ανάγκες που προκύπτουν και από τους δύο Αθλητικούς Ομίλους, ενώ συγχρόνως για άλλη μία φορά διαπιστώθηκε από τους Συλλόγους η βούληση αυτής της δημοτικής αρχής για μία διαρκή στήριξη προς τους αθλητικούς φορείς της πόλης, και ειδικά οι προθέσεις αυτής για τη δημιουργία ή την επέκταση νέων αθλητικών χώρων.

Ειδικότερα, και για τα δύο Αθλητικά Σωματεία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και την επέκταση χώρων και αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και οι ανάγκες των υφιστάμενων αθλητικών χώρων.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ως δημοτική αρχή είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα αθλητικής παιδείας, δεδομένου ότι οι αξίες που πρεσβεύει παρέχουν άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη στο κοινωνικό σύνολο. Το Μαρούσι καθημερινά μεγαλώνει και πολλές νέες οικογένειες το επιλέγουν για την εργασία και διαβίωσή τους. Είναι μία πραγματικότητα που επιφέρει πολλές αλλαγές και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σε πολλούς τομείς. Με τους δύο Αθλητικούς Ομίλους αναφερθήκαμε σε καίρια θέματα οργάνωσης, αλλά και υποδομών. Συγκεκριμένα, τους ενημέρωσα για τις δυνατότητες δύο ανοιχτών γηπέδων και τη μετατροπή – αναβάθμιση αυτών σε νέα κλειστά γήπεδα (με την τεχνική του μπαλονιού ή /και στέγαστρου), ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι αθλητικές δραστηριότητες που προκύπτουν. Ενημέρωσα, ακόμη, τους Αθλητικούς Συλλόγους για το Δημοτικό Γυμναστήριο “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” και την επικείμενη δημοπράτηση που αφορά στην ανακατασκευή αυτού του εμβληματικού γηπέδου, σε ένα σύγχρονο αθλητικό πολυχώρο με τεχνολογικές καινοτομίες τέτοιες που να μπορεί να φιλοξενεί και αγωνιστικές δραστηριότητες και ποικίλες εκδηλώσεις».

Οι δύο συναντήσεις έγιναν παρουσία του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννη Νικολαράκου, προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη και της συμβούλου του δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού, Μάχης Νικολαράκου. Το «παρών» επίσης έδωσε η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων, Ελένη Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet