Με επιτυχία διεξήχθη το φεστιβάλ μαχητικών τεχνών «GODS OF WAR OPEN» στο Ζεκάκειο κλειστό γήπεδο Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Με επιτυχία διεξήχθη το φεστιβάλ μαχητικών τεχνών «GODS OF WAR OPEN» στο Ζεκάκειο κλειστό γήπεδο Αμαρουσίου

Με έντονη και θερμή την παρουσία του φίλαθλου κοινού πραγματοποιήθηκαν στο Ζεκάκειο κλειστό γήπεδο Αμαρουσίου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, επιδείξεις μαχητικών τεχνών, καθώς και αναμετρήσεις ανταλλαγής εμπειριών από μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας τόνισε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου στέκονται αρωγοί και υποστηρίζουν τις δράσεις των αθλητικών συλλόγων και των σωματείων της πόλης, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στη νέα γενιά». «Ο Δήμος Αμαρουσίου ως συνδιοργανωτής», πρόσθεσε, «ενώνει τις δυνάμεις του του με τον Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Zen Fignting Club, με υπεύθυνο τον ομοσπονδιακό προπονητή Στέλιο Πολίτη και τον Όμιλο Σωματικής Ευεξίας & Ευρωστίας, για την άρτια διεξαγωγή του Φεστιβάλ, το οποίο πλέον κινείται σε διεθνή πρότυπα, υπό την αιγίδα των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών ISKA & WKU και του Δήμου Αμαρουσίου».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Φεστιβάλ Μαχητικών Τεχνών τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται συνεχώς, προάγοντας τις πολεμικές τέχνες που προσφέρουν γνώσεις αυτοάμυνας και αυτοπειθαρχίας, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».    

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet